Dags igen

Sist vi åkte från Uppsala fick vi ju veta att Albins stenter skulle tas ut i v 30. Nu är det ju v 30 och eftersom vi inte hfått något besked i förra veckan så trodde jag att det inte skulle bli något denna vecka.
Men jodå! På fm ringde Maara och frågade om vi skulle kunna komma på fredag. Jag tror det svarade jag men vi måste kolla med barnvakten först.
Det var ändå ingenting bestämt. Maara skulle ringa narkosläkaren först och höra om de kunde klämma in Albin på fredag. Hon hade ringt hela morgonen utan resultat så hon tyckte att hon kunde kolla med oss först då.
Vi bestämde att hon skulle återkomma när hon fått tag i narkosläkaren så jag passade på att ringa mamma och fråga om barnvakt under tiden. Det var okej med både mamma och narkosläkaren så imorgon bär det av mot Hotell Uppsala. Vi ska sova där imorgon så att vi är på plats i tid på fredag. Kl 6.45 ska vi vara på Akademiska!

Blod

Albin kissade blod idag...
Wilma ropade till mig att Albins kiss var konstigt. Han hade kissat i pottan så hon kommed den. Jag såg att det var blod med och gick ut och pratade med Patrik. Vi kom överens om att ringa till Ackis.
Jag fick vänta en bra stund men fick sedan prata med sköterskan Patrik.
Han tyckte att vi skulle kolla om Albin kissade blod även nästa gång och så förklarade han ju vad jag egentligen redan vet att bara en liten droppe blod kan färga kisset rött. ssk Patrik trodde att det var Albins inopererade stent som skavde och gjorde så att det kom blod. Han frågade även om Albin verkade ha ont och det tror jag då inte. Vi bestämde att vi kunde avvakta med att höra av oss tills imorgon även om det kommer mer blod så nu får Albin sova lugnt tills imorgon!
 
Jag passade även på att fråga om de hade bokat någon tid för Albins nästa sövning.. Det hade de inte! Det stod i papperen att den var planerad till v 30 men inte bokad. De skulle ta upp det på mötet imorgon.
Någonting positivt var i alla fall att jag fick veta att vi skulle skrivas in på dagvården vilket innebär att vi inte borde bli tvungna att sova på sjukhuset. Kanske bara sova på patienthotellet natten före och det har jag då ingenting emot.

Tur

Jens ringde och väckte Pontus imorse före kl 9. Han ville förstås leka så vi åkte dit så fort vi var klar med frukost och påklädning mm.Vi hade sådan tur att vi kom mitt i bullbaket! Så det blev förstås en förmiddagsfika där! Och lite lek och snack så klart.
Under tiden vi var där fick jag ett sms om att mamma hade ringt så jag ringde upp henne när vi åkte från Anso. Hon var hos Nelly och ville träffa barnen innan hon åker till Åland på söndag. Mamma och Nelly var på väg till Torino för att käka lunch så vi hängde på dit. Vi delade på två sallad.
Vi var till en lekpark efter det och sedan åkte jag och köpte lite fika som vi käkade hos syrran innan vi åkte hem.
 
Hemma hann vi bara vara några timmar innan vi skulle tillbaka och käka tacos hos syrran. Men barnen hann i alla fall inviga nya poolen.
Vi fick melon,banan, jordgubbar, grädde och glass till efterrätt hos syrran. Mmm...
Syrran och jag tog en promenad medan barnen hade fredagsmys innan vi åkte hem.

Rekryt, bak och brist på städning...

Jag fyller år imorgon och tror ni jag har städat? Näää
 Tror ni jag har bakat då? Näää

Wilma och jag satte igång ett bak som vi trodde skulle bli ganska rejält. Vi såg ut en broschyr med tre olika kalasbak, valde ett och satte igång. En kaka hann vi innan det var lunchdags!
Vi skulle förstås fortsätta efter lunchen men jag fick sms att Anso med familj skulle komma inom en timme så då var det inte så stor idé att fortsätta...
Himla skoj med besök är det förstås!

Jag har gått i strejk vad gäller städningen! Jag tycker inte jag ska behöva plocka undan grejer efter alla barnen och Patrik... Att jag plockar efter Albin är en helt annan sak. Lite svårt är det att låta bli förstås... Igår dammsög jag och torkade golv runt alla saker som låg överallt. Jag har även börjat sortera Albins leksaker lite lätt. Det blev en hylla över efter lite omorganisation i Alices och Pontus rum och den har jag nu plockat i Albins större leksaker i så att inte allting behöver ligga på vardagsrumsgolvet.

I torsdags var jag till Malin och hade tuppdemo. Det gick bra som vanligt!
På fredagen smsar hon mig om att hon ville bli konsulent. Jag trodde knappt mina ögon när jag läste det. Riktigt kul att få en rekryt! Då blir man taggad att fortsätta. Läste ett gammalt mail idag från min teamledare också. Tydligen hade jag haft näst bäst försäljning i shipet v 18...

RSS 2.0