Helgen

Jag hade turen att slippa jobba på discot som Alice klass skulle hålla i på fredagen. Patrik gjorde det. Så jag var hemma och såg på film med P och W.

Vi åkte till Sandviken på lördag fm. Inhandling av godis och schampo på Dollar, matinköp på Maxi och lunch på donken. Pontus körde förstås.
I tvåtiden kom Malin och Lina med barn för att gratulera Albin i efterskott. Fika blev det förstås och när Malin åkt hem så stickade Lina och jag. Alla barnen lekte så snällt denna dag.

Söndag morgon bakade jag kanelgömma som vi tog med till ridskolan där jag hade cafeteriatjänst 11-14. Men innan ridskolan var Alice och jag iväg med loppisgrejer till gubb och gummloppisen i Kungsgården. Vi var även dit en sväng efter ridskolan och hade då redan sålt tre grejer.
Hem och fika lite och sedan iväg på Albins fotbollsträning.
Stuvade makaroner och korv till middag.
Lite städ och byte av sängkläder och sedan abslutades dagen med att jag och barnen spelade Catan.


Man får se det som så...

...att det är tur att jag har min stickning i alla fall. När jag inga vänner har. Inga vänner som har tid att umgås i alla fall. Jag kanske inte ens har några vänner längre.
Det finns de som bara försvunnit helt ur mitt liv utan att jag vet vad jag gjort dem. Det finns de som aldrig hör av sig tillbaka. Och så finns det de som bokar in att vi ska ses men hela tiden avbokar.
Jag får vara nöjd med stickningen helt enkelt! Jag har haft turen att komma med i flera teststickningar och det är så roligt. Man får lära sig så mycket nytt.

Jag har även kommit igång lite med gymmet igen och det är ju bra. Skönt att röra på sig. Hoppas konditionen ökar fram emot våren då jag drömmer om att kunna ta härliga löpturer i skogen.

RSS 2.0