Nybakt på jobbet! Har man ett bra jobb ell...

2012-03-23_10_29 (MMS)

Nybakt på jobbet! Har man ett bra jobb eller har man!?


Halv sex klev jag upp och drog sedan till ...

2012-03-23_07_49 (MMS)

Halv sex klev jag upp och drog sedan till Hofors på morgonsim. Men mina vänner uteblev... Det gick ju bra ändå! Går minst lika bra att simma själv men kamrater vid frukosten saknade jag. Som tur var så hade jag syrran i luren då. Nu känner jag mig som en ny människa! Pigg och fräsch inför långdag på jobbet. Ha en underbar dag mina vänner!


Pakethämtning

Jag bakade en sockerkaka imorse på gammalt mjöl. Inte såå gammalt men ändå gammalt...
Hur har nu det kunnat hända? Att jag har gammalt mjöl jag som ändå bakar så ofta...

Åkte upp till Torsåker och tog en promenad runt byn. Så skönt förutom blåsten! Härligt att gå en runda och inte fram och tillbaka som det blir hemma.

Var in på affären och handlade lite till maten som Pontus beställt till middag. Hämtade även tupperwarepaketet. Ska bli kul att kika i nya katalogen som börjar gälla denna vecka!
In på Forsmans och hämtade me&I-paketet.

Hem och fikade lite nybakt!
Jag och barnen öppnade me&I-paketet och jag delade upp plaggen och gav Alice sitt och Albin stod tålmodigt och väntade. Ambim sa han för varje plagg jag delade ut och när det var slut talade jag om att det inte var någonting till honom. Han blev så ledsen så han gick och gömde huvudet i en fåtölj...

Åh, vad jag älskar mitt me&I! Fyra plagg till mig var det!

Alice visar upp sin cirkusklänning!Albin vill också visa upp sig!Sedan var vi ut och hängde lite tvätt och lekte.
Albin handlar i Alices affär. Han ska köpa...

2012-03-15_10_40 (MMS)

Albin handlar i Alices affär. Han ska köpa dodis!


Har varit till sminkösen Wilma! Fyra krono...

2012-03-15_10_31 (MMS)

Har varit till sminkösen Wilma! Fyra kronor kostade det. Albin har också blivit sminkad... Ingen mer spya har det blivit än så länge! Vi pysslar på med lite städ och lek.


Magis

Satt och pratade med en tjej på jobbet igår om det är tur att det snart är vår/sommar och att vi haft turen att klara oss så bra från sjukdomar denna säsong.
Det skulle jag inte ha gjort märkte jag halv sex imorse när jag blev väckt av Alice som hade spytt...
Självklart händer det under  sovtid!
Och självklart hamnar spyan i sängen!

Jaja, det var bara att sanera och försöka sova en stund till vilket inte gick något vidare. halv sju ringde klockan eftersom jag skulle till tandläkaren vid åtta. Men det fick jag ju avboka, jag är inte den som vill åka omkring och smittas.
Det var bara att sätta igång med att ringa och avboka dagis, jobb mm...
Himla smart grej vi har genom jobbet! Något som heter Previa som man ska ringa till och sjukanmäla sig. De sköter anmälan till fk och har även rådgivning av sjuksköterskor.

Skolbarnen blev förstås också hemma och vi har poat på lite. Pontus och Albin har bakat negerbollar och så har de varit ute och lekt en stund. Jag har spelat spel med Wilma och Pontus var för sig och så har vi sorterat pussel. Jag tror vi hade ett pussel som alla bitar fanns till...
Det blev något nytt till lunch, Cannelloni! Pontus och Wilma verkade gilla det men inte Albin.
Till middag blev det nötstek. Man får verkligen passa på att göra lite mer riktig mat när man är hemma på dagarna!

Alice hade tur och fick post idag. Det tyckte jag var bra att muntra upp henne med när hon var sjuk. Så här glad blev hon!Pontus och jag var ut på en härlig promenad i solnedgången. Pontus cyklade ju förstås!
För att komma igång med lite regelbunden motion så ska jag ge mig själv en belöning när jag har varit duktig och tagit en promenad på en halvtimme 10 dagar utav 14.
Jag tror att det får bli en riktigt bra sportbehå så kanske jag kan komma igång och jogga sedan. Så gott som nya joggingskor har jag ju redan.

Me&I-partaj!

Som jag sett fram emot detta! Jävla mage att sätta stopp för mitt bakande. Jag som hade så stora planer...
Det blev en glutenfri chokladkaka med cappuccinosmak, Leilas kolakakor, chokladrutor och vanilj- och hallonwhoopies. Men jag tror att gästerna var nöjda!

Sju stycken kom det och några barn förstås. Det var många turer hit och dit med gästerna. Vi hade nog blivit fler om det inte vore för diverse sjukdomar, jobb, barnafödande och barn som inte ville följa med. MMen vi var ett trevligt gäng! Synd bara att tiden går så fort och man inte hinner prata med alla...
Det blir nog ett till party för mig i vår så jag hoppas att de som inte kunde komma denna gång kan komma då istället!

En helt underbar vårkollektion är det, vilket resulterade i ett rejält shoppande från min sida!
Swettisjacka och yogapants till mig, swettisjacka till Wilma och Pontus, cirkusklänning till Alice och traktortröja till Albin.

Mage

Blir så jävla trött på min mage! Varför kan den inte må bra? Kanske är för att den är så stor och ful...

I fredags vakande jag med lite lätt magvärk. Men inte värre än att vi tog oss till bvc som planerat. Vi var och handlade lite efter bvc-besöket och jag börjar då känna av attacker som gör riktigt ont. På hemvägen bestämmer jAG mig för att det får bli lunch på macken. Orkar inte stå vid spisen...
Kommer ordentliga värkattacker medan vi äter också.
Skönt att få komma hem och fä lägga sig på soffan! Där blir jag liggandes i stort sett hela em/ kvällen.

Lördagen börjar skapligt. Hinner vara ute en stund på em innan det börjar bli så pass illa att jag måste gå in och lägga mig på soffan. Efter kvällsmaten var det en riktigt jobbig värk. Börjar nästan verka som att det blir värre när jag äter...

Vaknade i morse och kände mig riktigt bra och pysslar på med förberedelser inför eftermiddagens me&I party. När det börjar närma sig lunch börjar det göra ont igen. Tur att Patrik hjälpte till med städningen. Det hade jag aldrig orkat med den där värken. Känner mig skaplig när gästerna kommer. Äter pizza till kvällsmat och efter det bubblar det på som sjutton och gör ont. Men inte så himla ont...

Jag vill bli bra nu! Vad göra?

RSS 2.0