Lilla gobiten kommer med två katter som ha...

2011-11-18_10_39 (MMS)

Lilla gobiten kommer med två katter som han säger. Det är egentligen en räv och ett lodjur! Han kommer ofta med två leksaker och ger mig den ena och så vill han att man ska leka. Alice har fått kompis nu och de spelar tv-spel.


Alice i sitt nya kaninnattlinne från Gekås...

2011-11-18_09_02 (MMS)

Alice i sitt nya kaninnattlinne från Gekås. Jag hade funderingar på att åka till Valbo för att handla presenter idag men vi har inte vinterdäcken på bilen än så vi får ta det senare. Det blir nog lite bak idag istället!


Långledigt

Så har man äntligen fått långledigt då! Hela fyra dagar att bara njuta! Nä, skulle inte tro det va... Lite nytta måste man väl göra.

Under förmiddagen har Albin underhållit mig och Alice med en hel del bus:
Till lunch åt han sockerkaka! Sockerkakan stod på bänken och medan jag gjorde i ordning maten så stod Albin tydligen och njöt av sockerkakan. Sedan ville han inte ha något av den goda maten jag serverade.

Albin besprutade Alice och mig med en blomspruta medan vi försökte spela tv-spel. Och SOM han skrattade när vi fick oss en dusch! Jag hade nog också kunnat tyckt att det varit lite roligt om det inta hade varit för att jag försökte koncentrera mig på spelet...

Jag låg på soffan med datorn på magen när Albin kom och hoppade rätt ned på datorn så den vek ihop sig med min hand inuti.

Ja, roligare fm hade jag kunnat haft!
Jag hann med lite tvätt och tvättvikning ändå och så har jag börjat sortera lite inne på Alices rum. Vi har köpt två nya hyllor som rymmer en massa backar så det blir nog kanon när det blir klart.
Kl 15 började jag jobba. SÅ då blev det lite lugnare... Jag trivs så bra på min nya arbetsplats och är så glad att jag har en massa trevliga arbetskamrater!

RSS 2.0