Kalasförberedelser

Vi tog mormoran med oss i morse och rullade in till Sandviken för lite kalasshopping.
Dollarstore och Willys blev det.

Wilma ska ha discokalas på lördag så vi köpte några priser som man kan vinna på dansstopp. En hel massa chips och ostkrokar blev det. Och godis i mängd! 12 1,5 liters läsk har vi köpt. Hoppas det räcker...

Wilma har gjort så fina chokladmuffins som hon har toppat med vit chokladfrosting och olika slags strössel. Hon tror att dessa muffins kommer att bli en hit eftersom de blir såå goda men det tror dessvärre inte jag... Stackarn! Men jag har ju erfarenhet av att barn inte gillar cupcakes, de brukar bara ta dem för att de ser fina ut.

Wilma ska även baka kolakakor har hon bestämt. Jag ska baka bullar men har lite svårt att bestämma mig om det blir idag eller imorgon. Vore skönt att ha det klart idag men det är bättre att göra dem imorgon så de är färska då och jag kan frysa de som blir över.
Jaja, vi får se hur det blir... Just nu ligger jag på soffan och försöker vila bort huvudvärken.

Igår var jag och gymmade lite igen. Äntligen! Jag hade sällskap av jobbarkompisen Pia. Jag gick på gåbandet i en kvart och cyklade i 20 min. Lite ryggövningar körde jag också. Jag har faktiskt lite träningsvärk idag!

Men vad faan

Den tilltänkta rubriken var Tulpaner men nu blev det inte så då jag inte lyckas få in fotot som jag hade tänkt mig...
Blir så suur när det inte funkar! Ena gången fungerar det hur bra som helst och andra inte...

Jaja, fick i alla fall en fin tulpanbukett i tisdags från oväntat håll.
Mamma hade med sig sin vän Carina hit och det var henne jag fick tulpanerna av. Carina hade även med sig en doptavla som hon broderat till Pontus. Det var egentligen mammas jobb men Carina fick överta det då mamma inte lyckades. Den levererades nästan på dagen 10 år efter att Pontus döptes. Han döptes den 3 februari 2002.


RSS 2.0