Åhhh...

Åhhh vad barnen var svåra att få i säng idag... De tjafsar så mycket när de är inne på toa och ska göra sig klar alla fyra. Tror Wilma tog 20 min på sig för att få tandkräm på tandborsten... Men nu är de i säng!
 
Meningen var nu att jag skulle baka till partyt på torsdag men jag tog tag i träningen istället.
50 situps, 30 utfallssteg och en maxplanka har det blivit hittills. Ska bli fler plankor snart men utfallsstegen tog knäcken på mig...
 
Det ser lovande ut inför partyt på torsdag! Jag har nog ca åtta gäster nu. Hoppas på fler förstås!
Som vanligt kör det ihop sig med städningen imorgon kväll efter jobbet. Men det löser sig nog! Bakandet går det också dåligt med. Jag har gjort några blåbärsrutor idag i alla fall. Riktigt goda om jag får säga det själv!
 
På morgonen åkte Albin och jag till affären och Albin bestämde sig för att köpa ett gosedjur som han fastnade för. En gul dinosaurie.
Albin har nog tröttnat på att vara hemma med mig och ha det tråkigt. Han sa att pappa skulle skjutsa honom till Stubben(dagis) och att jag skulle hämta honom. När jag sa nej så försökte han med att jag skulle lämna honom. Jag sa nej igen och då blev Albin väldigt besviken.
 
Vi har fått ett bekymmer som vi försöker lösa också... På fredag har dagis och skola stängt och jag är ledig så egentligen vore det inget bekymmer i sig men nu har vi tydligen obligatorisk handledning på jobbet mellan kl 10-12... Klantigt av chefen att lägga det på en studiedag. Hon har ju själv barn på dagis...
 
 

Isotop- röntgen

Igår var vi till Gävle sjukhus för att göra en isotop- röntgen under narkos på Albin. Albin skulle förstås vara fastande sedan kvällen innan och jag gruvade mig lite för detta. Vi åt frukost innan Albin vaknade och barnen fick äta efter att vi åkt så gick det bra. Albin frågade inte ens efter frukost... Kl 7.30 väckte jag Albin för att sätta Emla- plåster på hans handryggar. Han fick kattbandage runt för att inte pilla bort dem.
Kl 8.20 åkte vi. Vi skulle vara i Gävle kl nio och när vi anmält oss så blev vi ganska snart visade till eget rum. Syster Ulrika kom och visade Albin hur man skulle sätta flygplan på hans hand. Hon visade på en anka. Albin köpte det hela och satt helt lugnt när hon försökte sätta nålen i ena handen. Aj, sa han bara... Självklart blev det ett misslyckat försök så hon fick sätta nålen i andra handen.
Kl 10 blev vi visade ner till röntgen och jag satte mig i väntrummet. Albin fick somna i Patriks knä. Jag fixar inte att se Albin somna...
Röntgen skulle ta 21 min så vi gick och fikade under tiden.
När vi kom in till Albin så fick Patrik honom i famnen igen. Det var en sprattlig kille som inte var vaken...
Vi blev visade till uppvaket och Albin somnade till lite djupare ca en timme. Sedan vaknade han och då fick vi som vanligt vänta på att Albin skulle kissa innan vi fick åka hem.
Det var syster Anna-Lena som beordrat detta. Hon är Albins kissköterska och ville veta hur mycket resturin Albin hade när han kissat. Hon kollade detta även på morgonen. Då tror jag det var 42 ml och på em var det 58 ml. Inte bra!
Nu är det bara att vänta på resultatet av röntgen...

RSS 2.0