Date med Anso

Jag började dagen med att baka lite. Är så sugen på att göra ett ordentligt påskbak men det blir väl förstås  inget som vanligt. Barnen lekte skapligt snällt med varandra så jag hann med tre sorter. Apelsinkakor med Polly, syrrans påskrutor och citronkolamuffins.

När de stora barnen kom från skolan åkte vi iväg till Anso där vi blev bjudna på bananpaj till kaffet. Gott!
Det var så längesedan vi träffades så det var extra skoj idag! Barnen lekte och vi snackade skit. Vi var ute en stund också och solen värmde så skönt men när den försvann så blev det iskallt.
Kollade även in Ansos nyrenoverade  vardagsrum och det var riktigt snyggt.

Så hem för att laga mat men det fanns inte mycket att laga av... Fick i alla fall ihop jasminris, köttfärsbiff och tzatziki. Skum blandning...

Efter maten åkte jag till Valbo och handlade mat. Strumpor till mig och Wilma köpte jag också och så fick jag med mig lite hem från apoteket.

Dessa har jag fått som buzzador! Om du vil...

2012-04-03_09_34 (MMS)

Dessa har jag fått som buzzador! Om du vill ha en deo så kom förbi på en fika! Här är det nybakt!


Tacokalas

På fm fick jag ett väldigt gulligt sms av Nelly där hon bjöd in oss till "kalas". Det skulle bjudas på tacos! Klart vi kom!!
Kalaset tillkom pga att Nelly för ett tag sedan var bjuden på kalas som hon inte kunde gå på eftersom hon var sjuk. Nelly har varit lite besviken över det ett tag så då tyckte syrran att de kunde ordna ett eget kalas och bjuda kusinerna, dvs oss.

Jag ringde hem till Wilma när jag fått sms:et och sa åt henne att de kunde väl göra några små paket till Nelly.

Efter jobbet åkte jag direkt till Nelly och då var min familj redan på plats. De hade klätt upp sig i klänning mina små gulltjejer.
Bål hade serverats som välkomstdrink och till det tror jag det var Tom&Jerry-kex.
Tacosen hade en rykande åtgång men syrra klagade ändå över att det var för mycket köttfärs kvar.
Till efterrätt blev det marängswiss och så kaffe förstås.
Vi hann även med att leka ute en sväng innan det var dags att åka hem och lägga barnen.

När Albin och jag stod och tittade på stjärnorna som vi alltid gör innan nattning så ser Albin en bil och säger då moster för första gången: mosstä! Han tyckte nog att det liknade mosters bil som åkte förbi...

Just nu sitter jag med färg i håret och det är verkligen välbehövligt. Senaste gången jag färgade håret var i början av december så ni kan väl tänka er hur grått det är...

Stort tack till syrran och Nelly för ett finfint kalas!

RSS 2.0