Hampus 1 år

Lill-Wilma ringde idag och ville leka med Alice så vi åkte dit efter frukost. Vår Wilma ville stanna där och leka med Matilda också så det gjorde hon. Det gick bra för tjejerna att leka där. Alice är ju hundrädd och har tre hundar så jag har trott länge att det inte skulle gå så bra.

Pontus satte igång med att baka när jag kom hem. Albin fick hjälpa till att hälla i socker, mjöl osv och var så duktig. Man hade ju kunnat trott att han skulle råka hälla bredvid och så men icke... De gjorde jordgubbspaj, chokladmuffins och negerbollar. Albin fick hjälpa till att lägga de färdiga bollarna i burken och det gjorde han utan att äta upp dem!

Men när det skulle fotograferas så var Albin bra sur för att han inte fick äta några negerbollar!

Kl 15 var vi bjuden till Magnus och Catrin i stugan för att fira Hampus 1-års dag. Han fyllde i måndags. Vi fick jättegod rabarberpaj och en del annat gott till kaffet.

Barnen har väntat på Glassbilen idag så de blev så glada när de hörde den. De handlade lite av den som Patrik fick åka hem och lägga i frysen.

Vi tog även och gjorde en tur ner till Tummen så att barnen fick bada. Men jag tror inte att det var så skönt i vattnet...



Vi vuxna satt på land och kikade.

Tillbaka till deras stuga igen för att grilla och käka hamburgare. När vi åkte hemåt så var Albin jättetrött. Han sov ingen middag idag heller.

På hemvägen sprang denna räv framför bilen. Vi försökte få ett kort men den hann vända sig bort hela tiden. Då kom jag på den ljusa idén att vi kunde mata den med kex!


Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken gullig räv!

2011-07-25 @ 06:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0