ryyysligt längesedan....

Nu har jag inte skrivit något på rysligt länge och det beror till stor del på att jag har tänkt skriva om Albins operation och att allting måste komma i kronologisk ordning. Men det är ju inte alls nödvändigt så här kommer ett litet inlägg:

Alice har fyllt fyra år och blivit stora tjejen! Hon fick inte så mycket speciellt på sin födelsedag men ändå många paket.Hon verkade då verkligen nöjd med sin födelsedag! Och som vanligt när någon i vår familj fyller år så kommer inte alla gratulanter på samma dag... Farmor och farfar kom dagen efter och Agneta och Rolf kom ännu senare...

Midsommarafton har ju också passerat och den firade vi hos Anso och Anders.
Vi bestämde att först ses i Hammarbyparken där tjejerna och jag dansade runt stången. Sen köpte vi lotter för att försöka vinna en stoor Marabou mjölkchoklad! Wilma vann men när de skulle hämta ut vinsten så var det knappt de hittade någon vinst åt henne.. Och Pontus skulle få en ny lott hann men de var slut. Ruskigt dåligt ordnat!
Sen skulle barnen fiska i fiskedamm men påsarna var slut. Fiasko!
Hemma hos Anso hade vi det desto bättre! När vi kom dit fick vi massvis med gott fika och maten bestod av grillat med klyftpotatis. Himla trevligt hade vi också!
Även syrran, Tomas och Nelly var med och Ansos pappa och brorsa-

Albin är visst i en riktig utvecklingsfas! Han sover nu längre perioder i vagnen utan att man behöver rulla den hela tiden och övrig tid ligger han mest på en filt eller i babygymmet och leker eller suger på händer och fötter.
Jag tror att det var igår fm som Patrik sa att Albin vände sig första gången. Igår såg jag det självmen han hade ena armen under sig. Idag har han vänt sig flera gånger!
Wilma fick även Albin att börja skratta idag! Flera gånger och högt skrattade han!

På fm har här inte hänt mycket mer än att barnen drog fram en pool som de blåste upp och fyllde med vatten. Tjejerna badade men inte Pontus för tjejerna hade smutsat ner vattnet tyckte han.
På em bestämde vi att träffa Linda och Nelly i lekparken i Hammarby. Men barnen lekte lite dåligt. Berodde nog på värmen!
Linda och Nelly följde med oss hem och åt kassler och potatisgratäng. Wilma, Pontus och Linda åkte upp till affären och köpte lite grejor så attvi kunde äta marängswiss till efterrätt.

Kommentarer
Postat av: Tessa

Kronologisk ordning behövs inte. Bara du skriver är vi nöjda :)

2010-07-07 @ 23:08:19
URL: http://terwa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0