Lucia

Kl 8.30 började luciatåget för Wilma! Och det började verkligen 8.30, vi var där kl 8.33!
Vi hade nog kommit prick om det inte varit för att man får leta parkering när man kommer så gott som sist... Så Alice, jag och Albin fick stå bakom luciatåget i dörröppningen tillsammans med några föräldrar till.
Synd att de inte väntade någon minut innan de började. Kan ju inte varit kul för Wilma alls... Hon måste ju trott att vi inte var där när hon inte såg oss! Hon var då i alla fall fin i sin tomtedräkt och de sjöng helt underbart!

Vi stannade till för lekstund och kaffe hos Inger på vägen hem. Men vi fick åka ganska tidigt för att Albin blev så trött och då blir Alice inte alls glad...

Korv med bröd var gott till lunch! Passade på att göra lite lunch till Albin medan han sov.Ett storkok med spagetti och köttfärssås blev det. Så skönt att ha på lager i frysen! Dessvärre börjar jag få ont om små burkar att frysa små portioner i...

Strax efter ett kom Wilma hem tillsammans med en kompis. De lekte och hade kul en bra stund men när de skulle gå ut så blev de rädda för grannens hund plus en till hund som var och lekte här på vår gård. Så jag ringde till grannen och berättade att hundarna var här och hon skulle ringa till sin hästtjej och säga åt henne att hålla reda på hundarana när hon släpper ut dem. Skönt att grannen inte blev arg i alla fall!

Provade på att baka strapslimpa ur Leilas "A piece of cake" på em också och den blev riktigt saftig och god! Är så sugen att prova på att baka vörtbröd men måste köpa lite fler ingredienser först bara.

När Patrik kom hem från jobbet var det bara att käka och slänga sig iväg till Alices luciafirande. Det var utomhus och Alice var tärna. Så klart var även hon jättefin och de sjöng bra även hennes klass!

Medan jag bakade på em satt Albin väldigt nöjd på golvet en lång stund och då tog jag honom på bar gärning! Han satt och petade i sig pepparkakssmulor!!!
Han börjar bli riktigt haj på pincettgreppet nu!

Natten till idag har varit den bästa hittills sedan Albin föddes! Han fick välling ca 22.30 igår och sov sedan på soffan till ca ett. När han kom upp tuttade han så klart men sedan dröjde det nog till ca 06.00 till nästa tuttning!

Kommentarer
Postat av: Linda

Gud va skönt att Abbe sov dåligt i stället för skitdligt i natt!

De där limporna hade jag gärna satt tänderna i!

Du vet väl om att man kan frysa glasburkarna som köpmaten är i?

Heja Albin som äter pepparkakssmulor!! Dock hejar jag inte på om han gör det från golvet..;-)

2010-12-13 @ 22:10:12
URL: http://yramammansrecept.blogg.se/
Postat av: Jennie

Smulorna var i alla fall alldeles färska!

Skulle inte vilja frysa i någon glasburk jag...

2010-12-13 @ 22:16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0