Nellys badkalas

Igår hade vi en fantastisk dag!
Kl 12.30 började Nellys badkalas. Hon hade det tillsammans med sin kompis Hilma. Det var en glad Nelly som tog emot sina gäster. Nelly fick regnkläder till sin docka utav oss. Pontus hade gjort en pärlplatta åt henne.
Det bjöds på korv och gott fika förstås!
Pontus var lite imponerad av några sockerråttor som syrran hade gjort så nu har han köpt dekorationsmaterial och ska göra egna.
Vi hade jätteskoj i badet och busade mycket. Jag fick även se när Pontus simmade för första gången.
Albin var inte helt övertygad om att det var roligt att bada... Jag tror mest att han var rädd för den kommande duschen med hårtvätt.
 
Efter badet var vi hem en stund och sedan åkte vi till Sandviken för lite shopping på Ica Maxi. Innan vi åkte hade vi gjort en matlista för en vecka framåt och det känns så skönt nu att ha allting hemma och veta precis vad man ska laga i en vecka.
 
Barnen ville äta på "donken" så de fick erbjudandet om att avstå sin veckopeng mot att vi åt på "donken". Alla nappade och var nöjda med det! Vi hade ätit hämtmat kvällen före så jag tyckte det kändes lite väl lyxigt att äta köpmat två dagar i rad. Vi träffade Linda, Nelly och Tomas på Mc Donalds.
 
Det blev lite Kråkeläsning innan läggdags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0