Brödbak

Bakade ett riktigt gott bröd idag. Något slags sirapslimpa. Det skulle vara pumpafrön på limporna men det fick bli solrosfrön istället. Hittade inga pumpafrön här hemma.
 
Mamma är här och hon har varit så snäll och putsat vardagsrumsfönstren och hängt upp nya gardiner. Hon har även torkat ur några köksskåp och så har jag börjat plocka in så smått. Det mesta behöver tyvärr diskas först efter att ha stått i kartonger i vardagsrummet och samlat damm. Så diskmaskinen har gått dygnet runt känns det som.och mamma har handdiskat för fulla muggar.
 
Barnen har pysslat lite med Fimolera idag och de har tyckt att det har varit riktigt roligt. Alice gjorde en liten katt och en korg till den, Pontus gjorde bla ett kohuvud och en skål. Wilma gjorde en snölykta. Jag får nog ta och köpa hem lite mer lera. Jag pysslade mycket med Cernitlera när jag var yngre så jag får nog köpa hem lite sådan också.
 
En liten fråga till er eventuella läsare: Vilka är ni egentligen? Kan inte alla ta och lämna en liten kommentar? Jag skulle verkligen uppskatta det!

Kommentarer
Postat av: Syster

Jag läser!

2012-11-21 @ 22:09:11
URL: http://yramammansrecept.blogg.se
Postat av: tessa

Kompis från Storvik som aldrig har tid att ses..

2012-11-21 @ 22:13:38
Postat av: Carin

Jag håller lite koll på dig å vad du gör :)

2012-11-22 @ 09:03:34
Postat av: Ewy

Kunne man fått tak i reseptet på det deilige brödet tro???

Svar: Jag har lagt ut receptet i min matblogg koksotaskar.blogspot.com
Jenniebenni

2012-11-22 @ 11:51:53
Postat av: Ewy

Takk så masse;)).... er ny på sånne her blogger,men syns det e skitartigt!!!....og triveligt å lese om små og store ting som hender hos " normale" mennesker...(altså ikke kjendiser og så)....takk for at du deler med oss;))

2012-11-22 @ 19:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0