Valborg

Vi firade sista april tillsammans med Linda, Tomas. Nelly, Ann.Sofie, Anders, Jens, Isak, Filip och Julia. Bättre sällskap hade vi nog inte kunnat ha!
Jag ägnade i stort sett hela dagen åt att förbereda inför kvällen, Ändå fick Anso hjälpa till med det sista när hon kom.
Det skulle ju städas, vilket inte blev klart... Men skapligt i alla fall. Förberedas mat mm. Självklart så jobbade ju Patrik men han fick så lov att hjälpa till när han kom hem.
Tanken från början var att vi skulle ha suttit på altanen eftersom vädret skulle bli fint men det blev ju svinkallt.
Vi åt potatisgratäng, färskpotatissallad (gjord på gammalpotatis), grillad texasstek, grillad kotlettrad, grillade champinjoner, sallad och rödlöksfoccacia. Jag blev inte nöjd med foccacian. Den var för salt!

Wilma ägnade i stort sett hela dagen åt att göra en chokladtårta som hon egentligen hade tänkt göra till påsk. Hon gjorde otroligt fina marsipankycklingar att ha på den. Dessvärre tyckte hon inte alls om tårtan själv men det gjorde vi andra!

Patrik och barnen hade fixat en liten kase på åkern bakom huset. Pontus jobbade hårt med den på slutet! Det var väl extra roligt när han fick köra Patriks fyrhjuling med släp helt själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0