Kör en lite snabbis om lillgrabben då!

Det händer mycket med Albin just nu!
Han börjar fä kläm på både vart klockan och lampan är!
Han har börjat ta sig fram på ett halvt krypliknande vis! Han började med detta för fyra fem dagar sedan och vi hade så roligt åt honom när han höll på! Det såg ut som Bambi på hal is! Benen sprang liksom förbi armarna! Fotarbetet var bra men armarna stod till en början stilla...
Nu så flyttar han armarna som han ska men fötterna är det lite si och så med... Ibland ställer han sig upp på händer och fotsulor men mestadels så sätter han fram en fot framför händer och sedan tar han och böjer runt det andra benet på något vis medan han flyttar på händerna!
Några dagar före krypningen började så lärde Albin sig att sätta sig upp från magliggande! Han börjar med att ta händerna mer och mer bakåt och sedan har han ut benen till något slags spagat tills han slutligen kommer upp i sittande ställning!
Albin har lagt sig till med en ovana att sova fram till tio halv elva! Då får han gröt! Innan han somnar runt tvåtiden så får han lunch oftast i form av något hemlagat som han har börjat gilla mer och mer- När han sedan sovit ca två timmar ute i vagnen så får han mellanmål som brukar bestå av frukt. Kvällsmaten får han i sextiden och sedan blir det att sova på Patrik från åtta nio någon gång! Vid ca elva brukar Albin vakna och få välling och sedan brukar han sova vidare på soffan. Runt två brukar Patrik komma upp med Albin och då blir det oftast en orolig natt med en hel del skrik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0